img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: Website > Custom webdesign

Door intensief en aandachtig overleg met de opdrachtgever zal er door Yze Webdesign een compleet nieuwe en unieke website worden ontworpen die volledig is aangepast aan de visie van de opdrachtgever. Uw wensen staan in alle opzichten centraal.

In overleg met de opdrachtgever wordt gekeken naar de gewenste doelstellingen en mogelijkheden. Denk hierbij aan het type onderneming, bedrijfsstructuur, marketingstrategie, gewenste informatievoorziening, implementatie dynamische applicaties et cetera. Een goede, gedegen voorbereiding voorkomt teleurstellingen en onduidelijkheden.

Van primair belang bij de gehele voorbereiding is dat wij ons verplaatsen in de visie van de opdrachtgever. Het gaat er tenslotte niet om wat wij kunnen maar wat u wenst. Samen spreken we duidelijk maar eenvoudig het doel van het project af om uiteindelijk te komen tot een heldere oplossing die de samenwerking symboliseert.

Uw website wordt standaard voorzien van ons Content Management Systeem. Hierdoor heeft u volledige eindcontrole over de gehele inhoud van de website.

De opdrachtgever wordt tijdens het gehele traject op de hoogte gehouden van de actuele stand van zaken. Van elke wijziging/aanpassing wordt de opdrachtgever door ons per e-mail op de hoogte gehouden. De voortgang van de complete opbouw van de website is exclusief in een afgesloten testomgeving te bekijken.

Wanneer de bouw gereed is en wij alle tests met goed gevolg hebben afgerond geven wij de opdrachtgever het groene licht. Deze bepaalt vervolgens wanneer wij de website online kunnen plaatsen. De website zal worden geplaatst op onze servers. Dat betekent topkwaliteit en een uptime van maar liefst 99,95%.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.