img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: Huisstijl

Een huisstijl is een primair onderdeel van uw bedrijf. Hiermee creëert u persoonlijkheid, professionaliteit en herkenbaarheid. Yze Webdesign ontwerpt en print al ruim een decennium lang logo's en huisstijlen.

Logo

Een goed logo valt op en is onderscheidend. Naast de vormgeving wegen ook de kleurkeuzes mee. In de afgelopen jaren hebben wij voor vele ondernemingen logo's ontworpen. Enkele voorbeelden zijn Hippe-schoenen, de destijds snelstgroeiende webshop van Nederland, InHetZadel, een paardenprogramma voor RTL7 en vele honderden ondernemingen.
 

Visitekaartje

Naast het logo is een visitekaartje een must voor een (startende) ondernemer. Hoe anders kunt u uzelf vertegenwoordigen naar buiten toe als u niet in bezit bent van een professioneel kaartje. Bij het ontwerp van visitekaartjes is er nagenoeg geen grens wat betreft creativiteit.
 

Volledige huisstijl

U wilt uw onderneming vertegenwoordigen met een complete (nieuwe) huisstijl? Dan heeft u meer nodig dan een logo en/of visitekaartje. Uw huisstijl zal als een rode draad door al uw visuele onderdelen lopen. Logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppen, website, belettering, advertenties en overige reclame-uitingen. Yze Webdesign helpt u de juiste keuzes te maken door een frisse huisstijl die exact past bij waar uw onderneming voor staat.
 

Printen/afdrukken

Naast de opmaak van het ontwerp maken wij deze print- c.q. afdrukgereed en verzorgen wij tevens al uw druk- en printwerk tegen aantrekkelijke tarieven. Samengevat: alle diensten onder één dak.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.