img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: Privacy policy

Privacyverklaring in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Yze Webdesign kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Yze Webdesign, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Yze Webdesign verstrekt.

Yze Webdesign kan de volgende persoonsgegevens verwerken, indien beschikbaar en/of bekend: 

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer (vast en/of mobiel)
- Uw e-mailadres
- Uw websiteadres
- Uw KvK gegevens
- Uw bankrekeningnummer (uitsluitend bij akkoord automatische incasso)
- Uw IP-adres

Waarom Yze Webdesign gegevens nodig heeft:

Yze Webdesign verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan Yze Webdesign uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoelang worden uw gegevens bewaard?

Yze Webdesign bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van uw gegevens met derden

Yze Webdesign verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van Yze Webdesign worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Yze Webdesign gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. Deze bezoekgegevens worden gemeten en bijgehouden met behulp van eigen servers. Geen derde partijen worden hierbij ingezet.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@yze.nl. Yze Webdesign zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Als u vermoedt dat uw persoonsgegevens zijn verwerkt op een manier die in strijd is met de privacywet, dan kunt u een privacyklacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Yze Webdesign neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Yze Webdesign maakt gebruik van een betrouwbaar SSL-certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Yze Webdesign verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Yze Webdesign op via info@yze.nl

Yze Webdesign is als volgt te bereiken:

Postadres: Hoge Borgh 44, 9451 TS, Leek
Vestigingsadres: Hoge Borgh 44, 9351 TS, Leek
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 02082838
Telefoon: 0594513131
E-mailadres: info@yze.nl

 

Laatste wijziging: 11 april 2018


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.