Check & registreer je domeinnaam direct!

Yze Webdiensten. Puur handwerk.

Geen WordPress, geen templates, geen aangekochte modules en widgets, maar oldskool vakwerk van ervaren ontwerpers en topprogrammeurs. Vaklui met ervaring in opensource-cms, internet, surfgedrag, trends, Google en programmeren. Veilig, modern, gebruiksvriendelijk en oneindig uitbreidbaar.

Kortom: we bouwen alles. Voor iedereen.

Het is onmogelijk om 16 jaar werk te laten zien. Ook houden we rekening met de Privacywet en toestemming van opdrachtgevers. Voor de rest: veel plezier.

Opdrachtgever:

Hair & Beauty Kapsalon Tolbert

Huisstijl:

Fotoshoot:

Bijzonderheden:
Frisse, strakke website met een makkelijk werkende webshop. Volledig handgebouwd dus de site laadt en werkt perfect op alle apparaten.
Opdrachtgever:

Lunchroom VANDAAG

Huisstijl:

Fotoshoot:

Bijzonderheden:
Vandaag Leek gaat online met een echte webshop. Gebouwd voor bezoekers: Eenvoudig, veilig en met online betaling. Zó hoort eenvoud te zijn in een webshop.
Opdrachtgever:

HR Koers

Huisstijl:

Fotoshoot:

Website:

hrkoers.nl

Bijzonderheden:
Uniek vormgegeven website met vormen die onderscheiden. Dit past exact bij de koers die Harriëtte Keuning van HR Koers heeft uitgestippeld.
Opdrachtgever:

Buitenleven in Stijl

Huisstijl:

ja

Fotoshoot:

Bijzonderheden:
Stijlvolle website waarbij de natuur en ontwerp een centrale rol speelt. De authenticiteit en gebruik van (eeuwenoude) materialen komt weer terug in het ontwerp.
Opdrachtgever:

Linker Verhuur

Huisstijl:

Fotoshoot:

Website:

linkerverhuur.nl

Bijzonderheden:

Een custom build website waarin álle eisen verwerkt werden. Een volledig geautomatiseerd online reserveer-, beheer- en controlesysteem via controlpanel. Dit alles inclusief koppeling met hun online boekhoudsysteem waarin de gehele reservering, met klantgegevens en grootboeknummers, automatisch wordt aangemaakt.

Voertuig bezet > kies alternatief. Auto postcode + huisnummer = adres. Boek direct met klantnr/postcode (via) volautomatische koppeling met boekhoudsysteem. Zoek op reservering/klant in controlpanel. Overzicht laatste reserveringen. Historie klanten/reserveringen. Wijzigen reservering en/of klantgegevens. Auto-opmaak en print huurovereenkomst. Reservering en controlpanel volledig realtime. Voertuig gereserveerd en bevestigd binnen een paar klikken. Geoptimaliseerd voor alle apparaten. Etc.

Opdrachtgever:

Carwash Leek

Huisstijl:

ja

Fotoshoot:

Bijzonderheden:

Hoe programmeer je de perfecte verhuurwebsite? Door dat over te laten aan de knappe koppen van Yze. Met slechts 1 muisklik altijd bij de juiste aanhanger. Met realtime beschikbaarheid, huren in 3 dagdelen, betaling via iDeal en ontvangst code via sms.

Dit is hoe het werkt en dit is wat wij bouwen.

7 dagen per week, 14 uur per dag bereikbaar