Check & registreer je domeinnaam direct!

Yze Webdiensten. Puur handwerk.

Geen WordPress, geen templates, geen aangekochte modules en widgets, maar oldskool vakwerk van ervaren ontwerpers en topprogrammeurs. Vaklui met ervaring in opensource-cms, internet, surfgedrag, trends, Google en programmeren. Veilig, modern, gebruiksvriendelijk en oneindig uitbreidbaar.

Kortom: we bouwen alles. Voor iedereen.

Het is onmogelijk om 20 jaar werk te laten zien. Ook houden we rekening met de Privacywet en toestemming van opdrachtgevers. Voor de rest: veel plezier.

Opdrachtgever:

Linker Marum

Huisstijl:

Fotoshoot:

Bijzonderheden:
Een superstrakke, moderne website met een schitterende occasionweergave. Uiteraard volledig custom gebouwd door de ontwerpers van Yze.
Opdrachtgever:

Uitvaartzorg Westerkwartier

Huisstijl:

Fotoshoot:

Bijzonderheden:
Harmonie, rust en informatie komen bij elkaar in deze compleet nieuw geprogrammeerde website. Een website waarbij is gelet op iedere pixel op elk scherm. Bekijk de website op je mobiel en ontdek waarom de programmeurs van Yze Webdiensten altijd nét even dat ene stapje verder gaan dan de rest van onze collega's.
Opdrachtgever:

Schuiling VOF

Huisstijl:

ja

Fotoshoot:

Ja

Bijzonderheden:
Uniek vormgegeven website zonder menu. Maar wél met bijzondere elementen en iDeal-koppeling. Via deze website kun je kinderlijk eenvoudig reclameruimte huren op diverse ledborden.
Opdrachtgever:

Groot Ship Design

Huisstijl:

Fotoshoot:

Bijzonderheden:

Dit is het grotere werk, zowel in product als wereldwijd bereik.

In opdracht van Groot Ship Design, een respectabele naam in de scheepsindustrie, hebben we een nieuwe website ontwikkeld die naadloos past in de ingetogen maritieme wereld. M.a.w.: eenvoudig, strak, korte laadtijd en goed functionerend wereldwijd. Want met bezoekers vanuit New Taipei en Dallas weet je dat je wereldwijd bekeken wordt.

Deze site is uiteraard door onze Engelse vertaalster Bryn gecontroleerd en geoptimaliseerd.

Opdrachtgever:

Feestverhuur Groningen

Huisstijl:

ja

Fotoshoot:

Bijzonderheden:
De ontwikkeling van deze website verdient een aparte blog. Bomvol programmeerwerk, met name aan de achterzijde. Realtime verwerking, voorraden en weergave, facturatie, order-edits, custom koppeling met push naar boekhoudpakket, uitgebreide Contronpanel en honderden overige opties. Een mooie klus, exclusief voor Feestverhuur en zonder problemen uitgevoerd door Yze.
Opdrachtgever:

Uitvaartvereniging Leek

Huisstijl:

ja

Fotoshoot:

Ja

Bijzonderheden:
Strakke, frisse en rustgevende website. Ontdaan van overbodige gimmick en gebouwd voor het doel waarvoor hij dient.
7 dagen per week, 14 uur per dag bereikbaar