img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: SEO > Google Analytics

Google Analytics is een gratis dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Hiermee krijgt u als ondernemer een duidelijk beeld van o.a. het aantal bezoekers, waar ze vandaan komen en welke pagina's bezocht worden.

Google Analytics is nauw verbonden met Google Adwords. Hiermee kunt u reclamecampagnes maken en aanpassen met de informatie die u aantreft in Google Analytics.
 

Nadelen

Naast voordelen zijn er ook nadelen. Doordat het gebruik maakt van JavaScript in de website kunnen bezoeken niet meegeteld worden. Dit komt door gebruikers die de JavaScript-functionaliteit in hun webbrowser hebben uitgeschakeld, of door gebruikers die gebruikmaken van een adblock-extensie in hun webbrowser. Het resultaat hiervan is dat er gaten in de statistieken ontstaan waardoor er een vertekend beeld van de bezoekersstroom kan ontstaan.


Een ander nadeel is de prestatie van dit stukje JavaScript, waardoor de website soms een langere laadtijd heeft. Dit komt de SEO niet ten goede.


Neem contact op voor meer informatie.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.