img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: SEO

Een goede vindbaarheid van een website in zoekmachines is van primair belang. Minstens zo belangrijk is dat die website wél eerst gevonden dient te worden door deze zoekmachines.

Vooropgesteld, Google laat zich nooit sturen. De kip met het gouden ei bestaat niet en beloftes tellen in SEO-land al helemaal niet. Google kijkt naar veel, heel veel elementen in een website. De een belangrijker dan de ander. De belangrijkste elementen dienen correct te staan en pas dan bestaat de kans dat uw website gevonden gaat worden.

 

Dit proces kan vele maanden in beslag nemen en dan nog zijn er verscheidene variabelen die ervoor kunnen zorgen dat het langer duurt. Niet in de laatste plaats omdat u niet de enige bent die bovenaan wilt staan. Stel: u heeft honderd collega's die hetzelfde aanbieden; hoe groot is de kans dat u dan bovenaan komt te staan? Hoe groot is de kans dat u zich in enkele maanden kunt meten met de andere (grote) jongens op pagina één? Juist, dit is een proces waarbij kennis, ervaring en tijd is vereist. En als deze componenten en de optimalisaties goed staan is de kans op een hogere positie een kwestie van wachten.

 

Vermijd bedrijven die beloven dat u in no-time bovenin staat en die u van alles wijsmaken. Hun enige doel is om er zelf beter van te worden. Een SEO-proces is een lang proces waarvan de basis goed moet zijn. Als die eenmaal goed staat dan kan er gekeken worden naar verdere optimalisatie.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen ook u graag hogerop.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.