img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: FAQ > Zoekmachine optimalisatie

SEO en SEA

Wat houdt SEO in?

SEO = Search Engine Optimalisation. Vrij vertaald; het optimaliseren van uw website en omringende factoren zodat deze beter gevonden wordt in zoekmachines. SEO is een continue proces. Anders gezegd, er zal constant dienen te worden gewerkt aan behoud van een optimaal resultaat in zoekmachines. Daarom is afname van SEO diensten niet goedkoop. Het achterliggende bureau die belast wordt hiermee zal veel tijd kwijt zijn aan monitoring en optimalisaties.

Echter is er ook een hoop wat een eindgebruiker zelf kan doen om daarmee kosten te besparen. Deze leggen wij geregeld uit aan onze relaties.

Wat houdt SEA in?

SEA = Search Engine Advertising. Deze vorm van zoekmachine marketing richt zich op de gesponsorde resultaten in zoekmachines. Dit wordt ook wel AdWords genoemd. Het doel is een zo hoog mogelijke positie halen tegen een zo hoog mogelijk rendement.

[!] Yze Webdesign beschikt over Google AdWords® gecertificeerde medewerkers die u hierin verder helpen. Meer weten? Neem dan gerust contact op.
 

Wat houdt SEM in?

SEM = Search Engine Marketing en betkent eenvoudigweg Zoekmachine Marketing. Deze vorm van marketing richt zich op het aanspreken van de doelgroep door gebruik te maken van de zoekmachines.

Aangezien het internet niet meer weg te denken is uit onze maatschappij en de zoekmachines dagelijks miljoenen zoekopdrachten te verwerken krijgen is het voor een bedrijf essentieel om zichtbaar te zijn tussen de bovenste zoekresultaten.

Je kunt zeggen dat SEO + SEA = SEM.
 

Bestaan er garanties?

Nee.

Indien er bureaus zijn die garanties afgeven m.b.t. hoge rankings dan moeten zij in het bezit zijn van de 'heilige graal' van SEO; de broncoderingen van Google. En die heeft uiteraard alleen Google. Dit soort SEO bedrijven moet u dan ook mijden, ze kosten u alleen (veel) geld.

Wat kan ik zelf doen om mijn website zo hoog mogelijk in zoekmachines te krijgen?

Heel veel. Deze informatie verstrekken wij gratis en frequent aan al onze cliënten.

Ik heb elders een website, maar deze is slecht vindbaar. Kan ik een beroep op jullie doen?

Uiteraard. Wij kunnen uw website(s) helpen aan een hogere ranking.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.