img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: E-commerce > Webshop

E-commerce is een verzamelnaam voor alles wat betrekking heeft op handel via het internet. De meest gebruikte toepassing binnen e-commerce zijn webshops.

Steeds meer handel verloopt via internet in plaats van fysieke winkels. En ondernemers mét een fysieke winkel zijn vandaag de dag aangewezen op een webshop naast hun fysieke onderneming om deze levensvatbaar te houden. Daarnaast ontstaan er steeds meer kleine ondernemingen die van huis uit proberen een internetwinkel op te starten om zodoende tegen lage kosten een winstgevende onderneming te creëeren. Jaarlijks stijgt hierdoor de vraag naar webshops enorm en ook de landelijke omzetten die via webshops worden voldaan worden ieder jaar hoger.

 

Yze Webdesign levert al sinds 2004 webshops op maat. Van kleine geïntegreerde winkeltjes in bestaande websites tot professionele meertalige, responsive webshops voor de (inter)nationale markt.

 

Naast realisatie en oplevering van webshops verstrekken wij SSL-certificaten die verplicht zijn bij gebruik van een website met online betaalfunctie. In de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) staat dat het verplicht is om het verzenden van persoonsgegevens via internet te beveiligen. U bent in een beveiligde omgeving als u in uw browser https:// ziet staan in plaats van http://.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.