img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: SEO > Google AdWords

Adverteren in zoekmachines wordt SEA genoemd (Search Engine Advertising). Deze betaalde plaatsen binnen de zoekmachine zijn een ideaal platform om uw advertentie te laten zien.

Met een marktaandeel van circa 93% is Google de grootste zoekmachine. Het adverteren dient rendabel te zijn. Door gebruik te maken van de diverse aspecten binnen Google AdWords wordt het account opgezet. Vervolgens is het een blijvend proces en wordt er gemonitord hoe de campagne draait. Analyses worden uitgevoerd om de winst te maximaliseren en onrendabele zoekwoorden en advertenties winstgevend te maken.

 

Er wordt vaak gedacht dat het adverteren in een zoekmachine erg duur is. Maar uit ervaring weten wij dat het een zéér effectief marketingkanaal is. Wanneer mensen op zoek zijn naar datgene wat u te bieden heeft in uw regio, dan wilt u gevonden worden. Naast een uitstekend kanaal om verkopen te genereren is het dan ook een aantrekkelijke bijkomstigheid dat u uw naamsbekendheid vergroot. Met Google AdWords kunt u zelf bepalen hoeveel u wilt uitgeven en betaalt u alleen voor daadwerkelijke resultaten. Yze Webdesign heeft Google AdWords-gecertificeerd personeel in dienst en kan voor u zowel de adviserende als uitvoerende rol aannemen.

Neem contact op voor meer informatie of meld u vandaag nog aan voor Google AdWords.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.