img

Yze webdesign

Hoge Borgh 44

9351 TS Leek
 

info@yze.nl
0594 - 51 31 31

Goedkoopste tarieven in NL:

Goedkoopste in NL

.nl domein + e-mail + webmail

slechts € 9,99 per jaar!


Goedkoopste in NL

Website + CMS (eigen admin panel)

slechts € 99,- eenmalig!

Uw domeinnaam nog vrij?

controleer nu en registreer direct

Pagina: Bedrijfsprofiel

Yze Webdesign is opgericht in januari 2004 en heeft zich als doel gesteld: visie, eenvoud, lage kosten, support en transparantie. Een visie die vandaag de dag nog steeds de basis vormt van de zakelijke relatie met al onze cliënten.

Yze Webdesign werkt sinds 2004 fulltime en is al jaren het grootste ontwerpbureau uit de regio. Ons bedrijf varieert uit een team tot 5 medewerkers welke landelijk tot de top van ervaren ontwikkelaars en programmeurs behoren.
 

Yze Webdesign heeft bewust geen kantoorpand. Hiermee houden wij de overhead laag wat weer uitmondt in lagere tarieven. Daarnaast bieden wij optimale back-up support. Zowel overdag als 's avonds.
 

De afgelopen jaren hebben wij duizenden ondernemingen, particulieren, verenigingen en organisaties succesvol begeleid in ontwerpen, websites, domeinregistraties, hosting, applicatie ontwikkeling en alle vormen van reclame opdrachten.
 

Wij bieden de totaaloplossing in ontwerp, websites, applicatie ontwikkeling, Adwords, domeinen, servers, hosting, huisstijl, reclame en drukwerk. Dit houdt in dat wij u voorzien in alle mogelijke vormen van dienstverlening hieromtrent. Hierdoor houdt u één aanspreekpunt en blijft alles overzichtelijk.
 

Wij hopen óók u als toekomstige cliënt te begroeten.
 

Team van Yze Webdesign.


Opdrachtgevers

      


Certified & partners

    


Sponsor van o.a.